Det praktiske i forbindelse med bestilling af festfyrværkerier

Som kunde skal du ikke foretage dig meget andet end at bestille det ønskede festfyrværkeri – vores fyrværkere klarer resten. Du kan dog være behjælpelig med at finde den bedste placering og få tilladelse fra ejeren af stedet, da du som arrangør som regel har bedre kendskab til det sted, hvor festen skal holdes.

Vi tilpasser gerne starttidspunktet, så det passer perfekt ind i festens forløb og vores fyrværkere kan godt stå standby i den tid det tager før starten skal gå. Afstandskravene afhænger af hvilke størrelse fyrværkeri, der indgår i opbygningen af fyrværkeriet, men er typisk 25-100 meter.

Ansøgningsfristen til anvendelse af professionelt fyrværkeri hos det kommunale beredskab er normalt 14 dage før selve arrangementet, så bestil i god tid. I særlige tilfælde kan vi dog ofte godt få presset en hastesag igennem hos myndighederne op til få dage før bryllupsfesten skal stå.

Ønskes videooptagelse af festfyrværkeriet er det en god ide at aftale nærmere omkring, hvor du ønsker fotografen skal stå. Et godt tip er at lade fotografen stå bag gæsterne så stemningen og kommentarer kommer med på optagelsen -det virker mere personligt end en mørk himmel med fyrværkeri på.

Tip: Et festfyrværkeri behøver ikke afslutte festen men kan udmærket passes ind efter desserten eller brudevalsen.

God fornøjelse.

Skal vi gøre drømmen til virkelighed?

KONTAKT OS

Har du spørgsmål? Så sidder vi klar til at besvare.